Mika Valtonen media- ja teatterialan toimija, sairaanhoitaja, yrittäjä yrityksessä SaiRak Oy
Mika Valtonen media- ja teatterialan toimija, sairaanhoitaja, yrittäjä yrityksessä SaiRak Oy

Vapaaehtoistoiminta ja luottamustoimet.

Olen ollut vapaaehtoisena mukana monessa.

Pääasiassa omien lasten kautta olen päässyt mukaan moneen mielenkiintoiseen ja opettavaiseen tehtävään.  Olen toiminut jalkapallovalmentajana, huoltajana jalkapallojoukkueelle. Olen ollut mukana partiossa monessa tehtävässä mm. ryhmänjohtajana, turvallisuus ja ensiapuvastaavana ja turva-aikuisena. Retkenjohtajaksikin olen päässyt. 10 vuotta toimin ohjaajana nuotrten illoissa. Rippileireillä olin isosena kuudella tai seitsämällä leirillä.

 

Luottamustoimet joissa olen toiminut:

  • MAPA-Finland Ry:n perustaja jäsen ja hallituksen puheenjohtja
  • Teatteri Betan hallintokunnan puheenjohtaja
  • Teatteritoimikunnan jäsen Willateatterit Ry:ssä
  • Kaksi kautta kirkkovaltuustossa ja kasvatuksenjohtokunnassa
  • Yksi kausi Kirkkoneuvostossa
  • Kirkkoneuvoston asettama lapsiasiainhenkilö
  • Hyvin Yhdessä Ry:n perustajajäsen